top of page

5 billiga mobilabonnemang - spara hundralappar med dessa studentpriser

Vi har samlat de företag som erbjuder grymma priser på mobiltelefoni för studenter. Läs hela inlägget för att hitta det abonnemang som passar dig bäst! Surfmängd, fria samtal eller pris. Vad värdesätter du högst? Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för fello, hallon, Vimla, 3 och Telenor.








Först ut har vi fello som är en budgetoperatör som ägs av Telia. Detta innebär att fello får ta del av deras nät och du erbjuds bra abonnemang till förmånliga priser, särskilt som student!

I alla abonnemang från fello ingår:

√ Fria samtal

√ Fria sms

√ Spara oanvänd surf

√ Ingen bindning- eller uppsägningstid

√ Alltid fastpris

√ Möjlighet att flytta över telefonnummer


På fellos basabonnemang så betalar du endast 48kr/månad de första fem månaderna och därefter 95kr/månad. Ett otroligt bra pris som definitivt är ett av de billigaste på marknaden!






Ett annat företag som erbjuder studenter fantastiska priser på mobiltelefoni, bredband och mycket mer är hallon. I alla abonnemang från hallon ingår:

√ Fria samtal

√ Fria sms

√ Spara oanvänd surf

√ Ingen bindningstid

√ Möjlighet att flytta över telefonnummer


När det kommer till priserna så har de fem olika alternativ beroende på mängden surf. Priset för basabonnemanget ligger på 99kr/mån men de har ofta ett erbjudande med lägre pris de första månaderna.






En annan mobiloperatör som erbjuder studentpriser är Vimla! De har en support som får högsta betyg av Vimlas medlemmar! Hos Vimla kan du välja och byta fritt mellan surfnivåer direkt i vår app utan att förlora din sparade surfpott. I appen kan du dessutom se förbrukning och pausa abonnemanget om du vill.

I alla abonnemang från Vimla ingår:

√ Fria samtal

√ Fria sms

√ Ingen bindningstid

√ Möjlighet att flytta över telefonnummer


När det kommer till priserna så har de fem olika alternativ när det gäller mängden surf. Priset för basabonnemanget ligger på endast 25kr/månad första två månaderna och därefter 100kr/månad







Tre är en operatör som erbjuder prisvärda paketeringar av abonnemang och rabatterad hårdvara, som de senaste mobilerna, surfplattor, bredband och Apple Watch. När du väljer Tre ingår dessutom surf på musikstreaming, 3Skicka surf, och WiFi-samtal.

De erbjuder en uppsjö av olika mobilabonnemang där surfmängd och bindningstid påverkar priset. Basabonnemanget ligger på 149kr/månad.






Sist men inte minst har vi Telenor som erbjuder ett testvinnande 4G-nät som täcker 99% av Sveriges befolkning. Med ett abonnemang från Telenor får du:

√ Fria samtal

√ Fria sms

√ Fria mms

√ Möjlighet att byta abonnemang under bindningstiden.


Deras basabonnemang kostar 149kr/månad.





Sugen på fler grymma tips som kan spara dig pengar? Läs fler blogginlägg




OBS!! Priserna uppdateras frekvent och vi uppmanar till att gå in på respektive företags hemsida för exakta prisuppgifter.

130 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page